Behov utav skräddarsydd bilutrustning

Vi har sedan en tid tillbaka börjat jobba mer och mer med företag i närområdet. Att någon gång ibland ha färska blommor på receptionen och små torra eftersatta suckulenter på fönsterbrädorna i kontoren har man sett i många år, men nu på senare tid har intresset för blommor och planeringar på kontor vuxit sig starkare. Vi har nu en handfull företag i närområdet som vi levererar blomsterbuketter till varje måndag morgon. Att mötas av en färsk bukett snittblommor i en reception eller i ett konferensrum är något som uppfattas som välkomnande och detta har nu även många företag förstått. Vi har även avtalat att vi sköter om företagets krukväxter. Vi sköter inte vattning men vi ser över växterna, plockar bort vissna och gula blad och byter ut växter som dött. Vi tar även hand om planteringarna vid ytterdörrarna.

Tidigare så har vi använt vår privata bil för leveranser men nu när det har blivit fler företag och även större leveranser, t.ex. stora tunga krukor till uteplanteringarna och planteringsjord så har vi insett att vi måste ha en skåpbil. Jag har sett att många inreder sina skåpbilar utefter sitt användningsområde och jag har kollat upp detta lite närmre.  Det finns otroligt mycket bilutrustning att välja bland. Det vi skulle behöva är en liten arbetsbänk där vi kan plantera om nya växter i krukorna, (företagen är glada om vi sköter det utanför kontoren så de slipper all jord.) Någon form av verktygsvägg där vi kan förvara våra verktyg men viktigaste av allt, någon form utav säkring för våra stora tunga krukor och blomsterarrangemang. Handlar det om större planterade arrangemang i krukor så fixar vi det hos oss i butiken och då blir svårigheten att transportera arrangemanget utan att det välter eller skadas. Jag ska faktiskt ta hjälp av ett företag som heter Ropab att få till en skräddarsydd lösning och de kommer även att sköta monteringen i bilen. Jag tänker såhär, på samma sätt som jag gillar tanken att företag väljer att anlita proffs när det kommer till utsmyckning av blommor på sina företag, så anlitar jag ett proffs när det gäller bilutrustning.

Jag hoppas att vi hinner få bilen och utrustningen monterad till i mitten av juni, då har vi nämligen vår första mässa att smycka. Så spännande!